Gewoon een goede glazenwasser

Wij wassen elke maand bij heel veel woningen de ramen. Hiervoor gebruiken we puur Osmosewater. Dan blijven ze namelijk langer schoon. Ook iets voor jou?

Glasbewassing

Voor het glazen wassen buiten maken we gebruik van het TeleWashsysteem, dat is een lange uitschuifbare steel met borstel. Doordat al het vuil en stof wordt weggespoeld met puur osmosewater blijven je ramen langer schoon. Het glasoppervlak droogt streeploos en strak op zonder dat het drooggetrokken wordt. Voor zover fysiek mogelijk vanaf straatniveau wassen we ook je kozijnen en onderdorpels. Dus alles weer lekker fris!

Modern TelewashSysteem

Glazenwassen doen wij met het moderne Telewash-Systeem. We wassen de ramen door middel van een borstel waar osmose water onder druk uitkomt. Uw ramen drogen streeploos op.

Kozijnen worden in 1 moeite meegenomen, deze blijven daardoor langer mooi en gaan langer mee. Niet alleen schone ramen maar ook weer een fris aangezicht van uw huis.

Ramen zemen binnen

Ook voor binnen zemen binnen ben je bij Oudshoorn Groep aan het goede adres. Voor ramen waar je zelf niet makkelijk bij kunt, of gewoon voor een (periodieke) opfriseurt. Degelijk werk, lekker ouderwetsch met inwasser en trekker. Oja, voor werkzaamheden binnen werken we altijd op tijdafspraak. Dan hoef je dus niet de hele dag verplicht thuis te blijven. Want dat vindt niemand leuk. Lijkt ons.

Daarom de Oudshoorn Groep

Gewoon een nette, betrouwbare glazenwasser

Factuur via email of per post

Ultraschoon door ons TeleWashsysteem met puur osmosewater

Niet tevreden? Dan wassen we gratis opnieuw

Maandelijks, om de maand of gewoon op aanvraag

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2/10

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorngroep.nl

  • Foto's helpen ons om sneller offerte te kunnen doen
    Drop files here or
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.