Vloeronderhoud

Wij verzorgen vloeronderhoud voor o.a. kantoren, scholen en zorginstellingen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of instelling kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Linoleum & marmoleum

Linoleum en marmoleum zijn redelijk onderhoudsvriendelijke vloeren, toch is het echter aan te raden om ieder jaar een nieuwe waslaag aan te brengen zodat ze wel 20 jaar of langer mee kunnen gaan. De methode die hiervoor wordt gebruikt hangt af van de staat van de vloer. Omdat wij zelf de machines en expertise in huis hebben kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven uw vloeren weer als nieuw eruit laten zien!

Elke vloer wordt anders gebruikt. Sommige worden intens gebruikt, andere zijn minder onderhevig aan slijtage. Onze ervaring leert dat vloeren in kinderdagverblijven en scholen heel intens gebruikt worden. Hier komen we heel veel marmoleum vloeren tegen, die op zich heel sterk zijn, maar waar toch jaarlijks onderhoud aan moet worden gepleegd

Taptijt en marmer

Hotels, conferentie- en partycentra hechten naast het beschermde deel van het vloeronderhoud vooral veel waarde aan dat hun ruimtes er ten alle tijden goed onderhouden uitzien. Hier gaat het dan vaak om tapijt of mamer. Ook deze materialen hebben een speciaal onderhoudsplan nodig.

Tevens hebben wij reinigingsmiddelen om de vloeren gedurende het jaar goed te onderhouden. Ook voor onderhoudscontracten bent u bij ons aan het goede adres.

Daarom de Oudshoorn Groep

Gewoon een nette, betrouwbare glazenwasser

Factuur via email of per post

Ultraschoon door ons TeleWashsysteem met puur osmosewater

Niet tevreden? Dan wassen we gratis opnieuw

Maandelijks, om de maand of gewoon op aanvraag

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2/10

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorngroep.nl

  • Foto's helpen ons om sneller offerte te kunnen doen
    Drop files here or
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.