Schoonmaakdiensten en glasbewassing voor VVE’s

Veel ervaring met het periodiek reinigen van trappenhuizen, portieken en liften van VVE–gebouwen. Flexibel en servicegericht. Dát is de Oudshoorn Groep. Mogen we jou binnenkort een mooi voorstel doen?

VVE schoonmaak

Het beheer en het goed regelen van de schoonmaak van VVE-gebouwen is vaak geen sinecure. Voor het wekelijks of periodiek reinigen van jullie entrée, hal, trappenhuis en / of liften kan de Oudshoorn Groep je veel werk uit handen nemen. We onderscheiden ons door een serieuze, betrouwbare en professionele aanpak. Kortom, voor schone ramen en de wekelijkse schoonmaak van je VVE-gebouw ben je bij ons aan het goede adres!

Werkwijze

Na je prijsaanvraag stellen we in overleg een voorstel-schoonmaakplan op, en verwerken dit in een aantrekkelijke offerte. Zodra deze akkoord is bevonden, bepalen we op basis hiervan de week-, maand- en kwartaaltaken. Alle werkzaamheden worden door eigen medewerkers met eigen materieel stipt en volgens afspraak uitgevoerd. Na afloop parafeert de betreffende medewerker de werkzaamheden op de aftekenlijst waardoor bewoners direct inzicht hebben in de uitvoering van onze werkzaamheden.

Kwaliteit

Bij de Oudshoorn Groep weten we dat een schone en frisse omgeving direkt en indirekt het woonwerkcomfort verhoogt. Waar mogelijk gaan we nèt een stap verder dan van ons verwacht wordt. Om de kwaliteit van ons werk te garanderen werken we per project met een klein team, direct aangestuurd door de directie, dus met korte en heldere communicatielijnen. Uiteraard voeren we steekproefsgewijs controles uit. Eventuele klachten worden snel en professioneel opgelost.

Daarom de Oudshoorn Groep

Gewoon een nette, betrouwbare glazenwasser

Factuur via email of per post

Ultraschoon door ons TeleWashsysteem met puur osmosewater

Niet tevreden? Dan wassen we gratis opnieuw

Maandelijks, om de maand of gewoon op aanvraag

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2/10

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorngroep.nl

  • Foto's helpen ons om sneller offerte te kunnen doen
    Drop files here or
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.