Particulieren

Oudshoorn Groep maakt bij honderden particulieren iedere maand de ramen schoon. Niet alleen aan de buitenzijde, maar ook binnen en op moeilijk bereikbare plekken.

Daarnaast doen wij schoonmaakwerkzaamheden in en rond het huis; bijvoorbeeld het hogedruk-schoonspuiten van houtwerk, of het leeghalen van vieze en verstopte dakgoten.

Glazenwasser voor particulieren

Maandelijks maken wij voor vele honderden mensen de ramen schoon. Mensen kiezen voor Oudshoorn Groep omdat zij opzoek zijn naar een gewoon, goede glazenwasser. Geen gedoe met contant geld aan de deur, maar netjes een factuur via de mail. Geen wijk-kartel, maar gewoon een open markt waar je zelf kiest wie je ramen zeemt.

TelewashSysteem

Wij wassen alle buitenramen met het TelewashSysteem tot 15 meter hoogte. Door puur osmosewater te gebruiken droogt je raam streeploos op en blijft het langer schoon. Ook moeilijk bereikbare plekken zijn voor ons vaak geen probleem door dit systeem.

Ook kozijnen en aangrenzend houtwerk worden meegenomen

Niet alleen je ramen blinkend schoon, maar ook aangrenzend houtwerk en kozijnen worden direct meegenomen. Zo nemen we echt alles uit handen, en kun jij genieten van een schoon huis.

Aanvullende werkzaamheden

Naast het glazenwassen doen we veel additionele werkzaamheden in en rond het huis. Bijvoorbeeld de ramen binnen, maar ook het (hogedruk)schoonmaken van houtwerk en tegels, of het schoonmaken van dakgoten.

Al onze diensten:

Daarom de Oudshoorn Groep

Gewoon een nette, betrouwbare glazenwasser

Factuur via email of per post

Ultraschoon door ons TeleWashsysteem met puur osmosewater

Niet tevreden? Dan wassen we gratis opnieuw

Maandelijks, om de maand of gewoon op aanvraag

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2/10

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorngroep.nl

  • Foto's helpen ons om sneller offerte te kunnen doen
    Drop files here or
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.